BARAKA – предстои откриване


Представяме „BARAKA“ – Център за личностно развитие, виртуално пространство на този етап, намерило отражение в този сайт, като целта е реално Центъра да стартира във вид на алтернативна практика в психо-социалното подпомагане на общността.

Разгръща се идеята за развиване на полезни дейности и практики, като те  непрекъснато ще се обогатяват, и то благодарение на добрата обратна връзка от посетителите на сайта и на фейсбук – страницата на Центъра, за което благодарим!

С благодарност и към „Общността за децата на Козлодуй“ във фейсбук, както  и към всички, които инициираха и подкрепиха идеята за подобно място за алтернативно психо-социално здраве през средствата на изкуството и психологическата подкрепа.

Центърът ще работи с всички възрастови и социални групи, както и ще осигурява дейност в помощ на благотворителността. Планират се множество тренингови програми, творчески групи и различни празнични събития, като идеята е Центърът да се превърне в привлекателно за всички място, където под формата на леки и занимателни практики да се достига до значими резултати както за отделната личност, така и за различни групи от хора.

Официалното стартиране на Центъра ще бъде обявено в сайта, както и във фейсбук – страницата, за да могат всички да бъдат информирани за всичко, което ще се случва и планира в рамките на дейностите.

 

С признателност към  участието и доверието на многото приятели!

 

От организаторите на сайтаТрябва да влезете за да напишете коментар Вход