На бал, а танцуваме лимбо във въздуха!?!

Сънувах странен сън…

Аз съм на бал и се намирам се в огромна зала в огромен красив замък, като в приказките. Всичко е тежко – барокови рамки на картини, позлатени съдове, цветя, красоти, всички жени са облечени в цветни официални рокли, мъжете в костюми, точно като в приказка. И на това място всеки можеше да прави каквото си иска, ако искаше можеше да лети, да плува във въздуха, никой нямаше право да съди другия за каквото и да било – свят на свободно взетите решения без страх от лоша оценка, лъхаше доброта, любов, чистота. Спомням си като познати образи само няколко приятели и още един мъж от сферата на бизнеса, който помнех само минута след като се събудих и си спомням само усещането “От къде пък ми дойде на ум да сънувам точно този!”. Не си спомням мъжа ми, нито някой друг от най-близките си хора, супер непознати, но това не ме притесняваше. Можех да правя каквото си искам и да танцувам с който и както си искам. Реших, че ми се танцува с този бизнесмен. Отидох до него, ама не пеша, ами по въздуха, за какво да се хабя. И започнахме да танцуваме във въздуха,  валс като че ли, защото много се въртяхме и беше много приятно. После танцувах с други мъж, който също не си спомням. Издигахме се нагоре във въздуха, слизахме, въртяхме се, свобода! После направих Влакче и танцувахме на лимбо всички, които бяха на бала. Ама на никакъв ред – лимбо на бал!!! И така цялата вечер купон, много много кеф.

Сега, като го прочетох си дадох сметка за много повтарящи се думи в разказа ми – въздух… свобода… танцувам… правя каквото си искам… Сякаш наистина ми се иска да живея като на ирония, без претенция… „Свят на свободно взетите решения без страх от лоша оценка“

И.К.

Можете да изпращате вашите сънища на baraka.cpd@gmail.com.

Добре е публикацията да има заглавие,

ако желаете, може да приложите снимка или рисунка, свързана със съня…

АРТ-ЗОНА / СЪНИЩАЕдин Отговор на На бал, а танцуваме лимбо във въздуха!?!

  1. Толкова е хубаво да летиш!!! И на мен се е случвало докато сънувам. Мисля, че автора на споделения сън много добре е открил свободата в летенето.Това е чудесно усещане!

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход