Методи за привличане на желаното

Нашият мозък е програмиран още с раждането ни от нашата среда, в която сме живели или продължаваме да живеем, по начин по който вие мислите в момента. Трудно е да се приеме нещо толкова ново от първия път. В началото това ще ви се струва налудничаво, хората, които не са запознати покрай вас ще ви втълпяват в главата, че това е някакъв нереален свят, в който се опитвате да живеете и т.н. Но искам да ви успокоя, че всичко това е временно. С  течение на времето вие ще изградите нови навици, които ще са ви полезни и ще поддържат духа ви жив дори в трудни моменти. По повод това искам да ви кажа, че проблеми и трудни ситуации винаги ще има, въпросът е там, че когато дойде някакъв проблем, вие ще можете да го решите по най-лекия начин и това ще ви стимулира да продължавате да вярвате. Ще престанете да се дразните на незначителни неща от всекидневието ви, те просто ще минават покрай вас и вече няма да са ваша грижа. Хора, които не са ви били приятни по някакъв начин, просто ще изчезнат от живота ви или ще престанат да ви дразнят.

Първия метод е да се научите да виждате нещата от друг ъгъл. Как ще стане това ли? Много е просто – престанете да влагате енергия в неща, които ви пречат да бъдете позитивни. Спрете да мислите за тях! Мислейки за тях вие влагате цялата си енергия и изпращате послание до вселената за още такива неща. Просто ги отминете, те сами ще изчезнат от живота ви.

Втория метод е да се научите да ставате от леглото. Изглежда просто нали :) Всяка сутрин с отварянето на очите си, за какво си мислите? Може би в главата ви започва да се въртят мисли като: „Днес ми предстои един труден ден“ или „Отново отивам на работа, омръзна ми“, или пък „Още един досаден ден, кога ще свърши“… Замислете се с каква нагласа ставате от леглото и ще разберете защо денят ви протича по този начин. Вместо това, защо не опитате нещо друго-ставайки от леглото, погледнете през прозореца и си кажете „Какъв чудесен ден! И веднага след това помислете за нещо много приятно! Гарантирам ви след няколко такива сутрини денят ви ще бъде наистина чудесен!

Третия начин също е много прост – отделяйте на ден поне по 5 – 10минути да си милите за нещата, които желаете. Потопете се в своите желания така, сякаш те са пред вас. Мислете за тях всяка свободна минута, сякаш са вече ваши.

Четвъртия начин е да седне с празен лист хартия пред вас и химикалка. Началото е малко трудно, защото трябва да напишете всичко онова, което желаете, но в сегашно време. Пишете без да спирате и да си налагате някакви ограничения. Напишете как сте ги получили и какво са променили в живота ви. Вие сте вашето творение на вашия живот и не трябва да се ограничавате от нищо! Приемете, че заслужавате всичко добро от живота.

Петият начин е да изобразите желанията си. Разглеждайки списания или сайтове вие виждате неща, които желаете за себе си. Изрежете тези неща и ги поставете на място, където ще ги виждате много често и то без да се напрягате. Отделяйт по няколко минути на ден да ги гледате и пак си ги представяйте сякаш са ваши. Докосвайте ги, работете с тях, усещайте присъствието им.

Следващия начин е да нарисувате мечтите си. Така вие влагате в тях цялата си енергия и изпращате послание до вселената.

Седмия начин е, вечер, като си лягате, да мислите за нещата, които желаете. Отново си ги представяйте ясно и заспете с тази мисъл. Ако не можете да изпълните всичко,тогава изберете си няколко и започнете с тях. С течение на времето използването на всички методи ще стане част от ежедневието ви и нещата, които искате, ще бъдат реалност.

Успех на всички начинаещи и напреднали и не забравяйте, вярвайте в мечтите си, само така те ще станат реалност!

Десислава ХристоваТрябва да влезете за да напишете коментар Вход