В подкрепа на детското и младежко творчество

 

Обединен детски комплекс -Козлодуй е един от малкото съхранени  в страната. В над 20 – годишната си история, детският комплекс успява да реализира своите постижения основно благодарение на подкрепата на община Козлодуй. Чудесен повод за разширяване на приятелите на ОДК е летният детски празник, в който се включват нови поддръжници на идеята за подпомагане на подрастващите   в областта на детското и юношеското творчество.

Под знака на Ротари клуб „Аугуста” – Козлодуй ще бъде проведено голямото традиционно лятно парти на Обединен детски комплекс, по повод посрещането на лятото и ваканцията. Празничният хепънинг ще се състои на 13.06.2012 /сряда/, от 18:30 часа, на площад – Читалище „Христо Ботев“. В програмата:  музика, танц, графити, пленер и наблюдение на птици. Ще участват: театрална трупа „Три-четири”, школа по „Изобразително и приложно изкуство”, вокална група „Щуротреска”, група по „Етнография и фолклор” и клуб „Аз и птиците” към детския комплекс. Екипът на „BARAKA” се включва в празника с подготовката на голямо светлинно и огнено шоу по музика на Linkin Park, Rammstein и Pink Floyd.

На този етап, единствено и само с подкрепата на община Козлодуй, ОДК  е в позиция, аналогична на повечето детски комплекси в страната, затова, предстоящото празнично парти е посветено, както на децата и младите хора, така и на хората от Ротари клуб „Аугуста” – Козлодуй, които в този труден за детския комплекс момент, оказват силна финансова, идейна и морална подкрепа на детското и младежкото творчество на територията на града и общината.

Подкрепа за лятното парти на ОДК оказва и Община Козлодуй, която винаги е била до децата и младите хора в техния творчески устрем и постижения.

С благодарност към Ротари клуб „Аугуста” – Козлодуй и Община Козлодуй

От екипа на „BARAKA” и ОДК – Козлодуй

снимка: Наталия ХристоваТрябва да влезете за да напишете коментар Вход