„Феникс“ добива популярност

Генчо Петков

 

 

На 25.08.2012 г., по време на голямо сватбено парти, огнена формация „Феникс“ представи своята „Бяла магия“ –  така се нарича новото мултимедийно и огнено шоу на артистичната група, превърнало се в своеобразна лятна атракция както за домакините и гостите на събитието, така  и за случайно преминаващите  по улиците хора, образували огромна публика  около импровизираната сцена на открито.

Това е поредната мащабна изява на новосформираната огнена формация, вдъхновена от идеите на включените в нея участници – млади,  но опитни, въздействащи и мотивирани хора, с желание да зарадват многобройните си почитатели. До този момент, от началото на лятото, в бързо нарастващата популярност на „Феникс“  фигурират редица представяния в Германия и в България, като в близко бъдеще пред огнените момичета и момчета предстоят поредици от участия както на местно, така и на национално и международно ниво.

Множеството покани към  групата са провокирани от нарастващата известност на огненото изкуство, все по-категорично добиващо приоритет пред познатите и традиционни форми на шоу – ефект, поради екстремното  въздействие и силните емоционални послания на сценичния огън. Специфичното за огнените умения в интерпретацията на група „Феникс“ е смелото им съчетаване и обогатяване със сложни акробатични и танцови комбинации, заложени в основата на отличителната характеристика на групата, която в същността си не се ограничава само и единствено с огнения пой, а с времето се разгръща предимно като експериментална група за огнен театър, със собствени авторски постановки и шоу – програми.

 

Brunne, Fehrberlin, Германия

Brunne, Fehrberlin, Германия, юни, 2012г.,
Младежки обмен

Средец, юли, 2012г., Международно сътрудничество

Средец, юли, 2012г.
Международно сътрудничество

 

Бургас, август, 2012г, "Огън и вода"

Бургас, август, 2012г,
„Огън и вода“

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход