Алън Пийз в НДК – „Езикът на тялото на работното място“

 На живо в България

АЛЪН  ПИЙЗ  представя:

„ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО НА РАБОТНОТО МЯСТО“

7 Ноември 2012, София, НДК

Алън Пийз

Алън Пийз

www.allanpease.eu

Алън Пийз е световноизвестен автор и водещ, познат в цял свят като „Mr. Body Language“. Неговите лични постижения в сферата на продажбите, мотивирането и обучението са достигнати от малцина.

Роден реализатор, той започва кариерата си на 10 години, продавайки гъби за бита от врата на врата. На 17 става най-добрият национален продавач на компания, предлагаща спално бельо и кухненски съдове. На 21 – най-младият човек, продал застарховки за над 1 милион долара през първата си професионална година.

Алън е един от най-успешните автори в света, написал 16 бестселъра, сред които „Езикът на тялото“ и “ Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта“ и много други. Неговите книги са преведени на 52 езика и са продадени в над 25 000 000 копия. Телевизионните му поредици и интернет клипове, са гледани от над 100 милиона зрители.

Водил е семинари в 56 страни, а програмите му се използват от компании и правителства, за да обучават служителите си на изключителни комуникационни умения. Неговите послания се отнасят към всяка сфера на живота, свързана с това да спечелите благоразположението на хората и да ги накарате да ви харесват, да сътрудничат, да ви следват или да кажат „да“.

Алън Пийз изследва и изучава психологията на продажбите, взаимотношенията и общуването между хората. Той учи на прости, изпитани умения и техники, които дават резултати, като предава посланието си по духовит начин, който мотивира хората да искат да използват идеите му веднага.

В една много забавна, динамично развиваща се презентация, Алън ще ви поведе през мощни комуникационни техники и ще ви научи как да дешифрирате поведението на другите и как да се възползвате от това. Също така ще ви разкрие как да разкодирате широк спектър от едва доловимите жестове по време на срещи, телефонни раговори, преговори и контакти лице в лице.

Алън Пийз е почетен професор по психология в ULIM International University, член на Кралското общество на изкуствата (UK), член на Института по Мениджмънт и е един от най-добрите професионални лектори в САЩ. Националната асоциация на преподавателите (NSA) го отличи с две от най-престижните титли: CPAE (Council of Peers Award for Excellence) и CSP (Certified Speaking Professional). Основните теми, които Алън Пийз ще представи:

  • Езикът на тялото на работното място
  • Ефективна междуличностна комуникация
  • Как да бъдете магнит за хората около вас

Подробнa програма разгледайте на:  www.allanpease.eu/bg/

ЗАПАЗЕТЕ ВАШЕТО МЯСТО СЕГА!

Организатор – Интер Контакт България
office@intercontactbg.com, тел: 02 460 44 00Трябва да влезете за да напишете коментар Вход