За първи път в България – Мигел Руис и Хосе Руис, с древното познание на толтеките

Семинари на
дон Мигел Руис и дон Хосе Руис
03 ноември 2012
София, Национален дворец на културата

Дон Мигел Руис и дон Хосе Руис

В началото на ноември, за първи път ще станем свидетели на  уникален форум за самоусъвършенстване,  свързан с древното познание на толтеките,  пренесено от добре познатите изследователи в сферата на самопознанието Мигел Руис и Хосе Руис. Според предварителния интерес и броя на участниците, очаква се това да бъде най-голямото и едно от най-интересните събития за личностно развитие през 2012 г.

Теми на семинарите:

  • Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода
  • Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване

МИГЕЛ РУИС И ХОСЕ РУИС – ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ 2012
ИТАЛИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ, ФРАНЦИЯ, ХОЛАНДИЯ, ГЕРМАНИЯ, ЧЕХИЯ, БЪЛГАРИЯ, ИСПАНИЯ, ИЗРАЕЛ

За първи път в България световноизвестните автори и лектори дон Мигел Руис и дон Хосе Руис ще представят споразуменията – прости и мощни принципи, приложими както за личностно развитие, така и за развитие на организациите. Четирите споразумения и Петото споразумение синтезират знанието на толтеките – общност на учени жени и мъже в древно Мексико, представено по модерен начин от Мигел и Хосе Руис за нуждите на 21-ви век.

Според дон Мигел Руис, всичко което правим е базирано на споразуменията, които сме сключили. Най-важни са споразуменията, които сме направили със себе си. С тези споразумения ние си казваме кои сме, как да се държим, какво е възможно и какво не е възможно.

Mигел и Хосе Руис ще представят своите най-известни семинари, предназначен за всички, които са готови да поемат отговорността за своите действия, да се усъвършенстват и да постигнат лична свобода.

Какво могат да очакват участниците в събитието, според дон Мигел Руис:

„Ще бъде наистина интересно, защото участниците ще могат да видят себе си, ще постигнат това осъзнаване, което търсят. Ще разберат, че творят собствения си живот. Ще разберат, че тъмнината, която имат в себе си е тази сила, която взима всички решения в живота им. Ще видят, че заради тази тъмнина таят в себе си всички страхове, които контролират живота им. Ще осъзнаят, че могат да контролират тези страхове и да имат по-добър живот. Ще разберат, че създават всичките драми в живота си и единственият начин да променят това е да променят това, което вярват, че са. Да променят идентичността си. И когато променят себе си, всичко около тях ще се промени по магически начин. Наистина ще имат голяма полза от всеки миг. Присъединете се към нас!“

За събитието:

Miguel and Jose Ruiz in Bulgaria_INFO_05092012

Във Фейсбук:

http://www.facebook.com/DonMiguelRuizBG
http://www.facebook.com/events/263226210445717/?context=create

Допълнителна информация:

 www.ruiz-bg.com

Тел. (02) 983 1094 и  (02) 983 5324 или на info@projecta.bg и info@ruiz-bg.com2 Отговора на За първи път в България – Мигел Руис и Хосе Руис, с древното познание на толтеките

  1. Анонимен

    Не съм чела Кастанеда, но имам огромно желание. Мисля, че това ще е много полезно за хората, които се интересуват :)

  2. Това ще бъде невероятно! Който е чел Кастанеда знае за какво става въпрос!

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход