Проектът „Огън и Вода” – с дългосрочни цели

„Огън и Вода“ – така се нарича идеята на „BARAKA”, стартирала с фото-конкурс по темата през м. август, и очертаваща една дългосрочна инициатива дълго напред във времето. Проектът обхваща различни аспекти на аудио – визуалното изкуство и предвижда да се превърне в база за своеобразен бъдещ арт Форум, посветен на първичните стихии, с начален старт – лятото на 2013 година, на брега на р. Дунав, където козлодуйската природа е изключително благодатна за обединяване на различни млади хора и групи, готови да разкрият тайните на всеобщите преживявания, заедно с адреналина на огъня и звездната енергия над лятната вода.

На страниците на сайта предстои да стартират следващите нови инициативи, свързани с природните и човешки единства и противоречия, като съвсем скоро,  на 15  септември,  ще бъдат обявени и първите резултати на  проекта – призовите места от фото-конкурса „Огън и Вода“, придружени с интернет – галерия.

Основните инициатори и работещи по идеята са младите хора от огнена група „Феникс”, които вече почувстваха магията и едновременното усещане на огъня и водата, по време на започналите  на 8 септември снимки на едноименния авторски филм и видео – клип, част от проекта.

„Огън и Вода“ на огнена група „Феникс“Трябва да влезете за да напишете коментар Вход