Фамилни и системни констелации, тренинг програма

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

в партньорство с
 
„French Institute of Family and Systemic Constellations” & “La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques”и“Libre Universite du Samadeva“

организират за втори път в България

Сертификационна тренинг програма за фасилитатори по Фамилни и Системни Констелации

Втори модул

25 – 28 Октомври
гр. София

Обучението за фасилитатори по Фамилни и Системни Констелации (Системни Констелатори) е предназначено, както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от помагащите професии.

След покриването на сертификационните изисквания, участника получава сертификат от  “La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques” удостоверяващ нивото му на компетентност и оторизацията му да води индивидуални и групови сесии по Фамилни и Системни Констелации.

Към обучението има преведено на български печатно ръководство с обем от 150 стр. Като допълнителен обучителен материал е предвиден и комплект обучителни DVD–та с продължителност 80 часа.

Осигурен е симултанен превод на български по време на обучителните модули.

В тренинга е инкорпорирано и допълнително обучение по Есенциална Психология и Психология на Енеаграмата което отличава и прави обучението по Фамилни и СистемниКонстелации провеждано от „Френският Институт по Фамилни и Системни Констелации” уникално по същността си, в сравнение с всички провеждани понастоящем обучения поФамилни и Ситемни Констелации в световен мащаб.

 Водещ: Колин Д’Обре

Фамилините констелации са метод, който е създаден за индивидуална работа и работа в групи. Той е насочен към хора, които искат да се справят с различни житейски проблеми и да намерят здрава основа и нова посока в живота си.

Повече информация за Фамилните констелации, както и за предстоящият тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:

http://integral-bg.eu/content/view/69/81/lang,bg/
http://integral-bg.eu/content/view/69/81/1/1/
http://integral-bg.eu/content/view/75/89/lang,bg/
http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/1/
http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/2/
http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/3/
http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/4/
http://integral-bg.eu/content/view/121/138/lang,bg/

  Ако желаете да вземете участие в предстоящият тренинг, можете да се свържете за повече подробности на посочените по-долу имейл адреси и телефонният номер.

www.integral-bg.eu

info@integral-bg.eu

integral.institutebg@gmail.com

0878 665 668Трябва да влезете за да напишете коментар Вход