Фотоизложба „Огън и вода“

Център за личностно развитие „BARAKA“

ПРЕДСТАВЯ

фотоизложбата
“Огън и Вода”

Почувствайте и уловете двете страни на лятото –

Огънят и Водата, Денят и Нощта, Страстта и Нежността, Щурият купон и Спокойната почивка, Планината и Морето, Буйното детство и Уравновесеното родителство… И каквито си щете още противоположности!

Разкажете ни в снимки как почувствахте лятото!

Уловете емоциите на хората около вас!

Уловете настроенията на природата!

Снимайте деня и нощта!

Екипът на сайта ще награди първото място, съобразявайки се с мненията и подкрепата през формата за коментар под фотоизложбата.12 Отговора на Фотоизложба „Огън и вода“

 1. Страхотна идея. Всички снимки са добре. Всяка сама за себе си отговаря на няколко въпроса на поставените от Вас условия.Всяка една снимка заслужава внимание и заслужава да бъде отличена. Единствена и неповторима е „Многовековния Дунав“. Залеза е повтарящ се, но този е неповторим, и каквото и да се каже за него, като че ли има още и още.

 2. Розина Русинова

  „Многовековния“…малко парадоксално, но те предизвиква да се замислиш колко безценно е мимолетието на един залез.

 3. Мариела

  „Стихия“ това най-точно отговаря на темата

 4. Снимките са страшно ненормални, в добрия смисъл! Заради посланията на втори план. Особено ме впечатли снимката „Защо…“! Изключително многопластова!

 5. Румяна Статкова

  Лелееее, как да гласуваш… прекрасни са… Съгласна съм за Картината на залеза, ама съм съгласна и са тия детски ръчички, дето потупват водата и пясъка – „Първично“, много ми хареса и червената девойка, и чернобялата девойка, и момчето с кучето, такъв мил момент… А старецаааааааа, леле, това си е от всякъде огън и вода! А „Глътка въздух“ като я видях наистина си поех въздух! А това, което е наречено „Огън и вода“ със синьото сияние как е направено? Всичко много ми харесва. Не е лека работата на организаторите на конкурса. Поздравления за всички автори!

 6. Картина на залеза! Все едно небето е вода, а водата – слънце!!!

 7. Михаел Ганев Михаел Ганев

  Гласувам за Сблъсък !

 8. Гласувам за “Огнен залез над многовековния Дунав” защото… Обединяваща, излъчваща сила и затишие. Преплитат се обичта и омразата и се пркрадват се денят и ноща.

 9. Гласувам за „Огнен залез над многовековния Дунав“.

 10. Особено ми харесаха „Moon“, „Огън и Вода“, „Лодкар 1,2 и 3″ и „Картина на залеза“. Природата е най-великото съдържание и сближаване на стихиите.

 11. Лодкар 1. За тази снимка гласувум.

 12. Всички снимки са много силни. Не зная как може да се избере измежду тях. Лично аз бих гласувала за „Къде…“ Питащото момиче с огнена енергия в спокойното черно – бяло. Сякаш се люлее на вълните на затвора си, и в същото време смело се изправя с непокорство, страст и любопитство към живота…

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход