Здравословни и безопасни условия на труд в съответствие с националното законодателство

БГ Серт - Трейнинг център София
Ви кани да вземете участие в практически курс на тема:

„Управление на здравословните и безопасни условия на труд (ЗБУТ)
в съответствие с националното законодателство”
 

8 ноември 2012 г., гр.София
бул. Цар Борис III 168, БЦ „Андромеда“, етаж 3

карта на мястото

Обучението се провежда във връзка с Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. и изискването на чл. 6 за провеждане на задължително обучение на определени длъжностни лица, ангажирани в процесите по осигуряване на ЗБУТ във всяка фирма. Курсът е насочен към всички лица, които е задължително да преминават обучение по ЗБУТ, според изискванията на чл.6 от Наредба № РД-07-2.

Обучението е 100% практически насочено. По време на събитието се провеждат консултации с участниците за разрешаването на конкретни казуси.

Предоставят се примерни образци и указания за изготвяне на документи, необходими на фирмите за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и изискваните от дирекция областна инспекция по труда – при извършване на проверки.

ЛЕКТОР: Адв. Ив.Петков – Консултант и лектор по управление на ЗБУТ, сертифициран одитор поOHSAS 18001 от BUREAU VERITAS.

ЦЕНА:  100 лв. без ДДС (120 лв. с ДДС);
Проформа фактурата с банкови данни се получава след заявяване на участие.
Включва персонални печатни учебни материали; файлове с документация и актуалните нормативни актове на диск; Wi-Fi, безплатни кафе, чай и минерална вода към конферентна зала, кафе паузи в лоби бар,Cертификат за преминат курс; Удостоверение за обучение в съответствие с Наредба № РД-07-2; Кафе паузи.

РЕЗЕРВИРАНЕ на място става чрез телефонна или ОНЛАЙН ЗАЯВКА 

ВРЕМЕ:
  09:00 – 15:00 часа.

МЯСТО:
 гр.София, бул. Цар Борис III 168, Бизнес център „Андромеда“, етаж 3, офис 31 – конферентна зала

КОНТАКТИ: 
моб.: 0894 212112
тел.: 02/403 2404
имейл: office@bgcert-training.com
уеб: http://www.bgcert-training.comЕдин Отговор на Здравословни и безопасни условия на труд в съответствие с националното законодателство

  1. Много се радвам за тези семинари. Дано са умни, да се възползват, най-малкото – документ за проверяващите органи ще придобият. При това, силно се надявам, поне малко и общата култура да се качи… Поздрави за организаторите!

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход