Организира се дарение за Комплекс за социални услуги – Козлодуй

Венцислав Йосифов

Венцислав Йосифов

Инициатор на коледните дарения е Венцислав Йосифов, който традиционно всяка година организира подпомагане на Комплекс за социални услуги на деца и семейства в риск, където се помещават Център за обществена подкрепа и Дневен център за деца и младежи с увреждания – гр. Козлодуй.

Идеята е, децата да почувстват по различен начин новогодишния празник и да посрещнат с ново самочувствие Новата година, като освен традиционните подаръци от лакомства и играчки, тази година даренията за комплекса ще бъдат ориентирани и към обновяване на легловата база – креватчета и гардеробчета за детските спални помещения.

Венцислав Йосифов и неговите съмишленици предварително благодарят на всички, които ще вземат участие в кампанията, с искрено признание и оценка за техните усилия и добри намерения.

Децата от комплекса

Децата от комплекса

 За връзка с Венцислав Йосифов:

www.facebook.com/vencislav.iosifov.5;  е-mail:  vencislav.iosifov.5@facebook.com3 Отговора на Организира се дарение за Комплекс за социални услуги – Козлодуй

  1. Венцислав Йосифов

    Koito jelae da dari nesho za decata tel za vraska s men 0898 995404 Vencislav Iosifov .

  2. Благодарим за предложението. Информацията от КСУ е, че на този етап, потребностите не са свързани с дрехи за децата. Женското дружество към АЕЦ също организира дарение за децата от домовете в региона. Можете да се обърнете към тях.

  3. Десислава Василева

    Имате ли нужда от запазени дрехи за децата?

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход