Да помогнем на Камен

 

 

Нека помогнем на приятеля ми Камен, страхотен човек, идеалист и мечтател, винаги готов да помогне на другите хора. Той е болен от много рядка и тежка болест и има нужда от вашата подкрепа. Харесайте страницата му във фейсбук, разкажете на приятели и му подайте ръка в тежката битка. Нека всички бъдем кометите на Камен и се борим заедно с него! ЦЕЛАТА НА СЪБИТИЕТО Е СТРАНИЦАТА НА КАМЕН ВЪВ ФЕЙСБУК ДА СТИГНЕ ДО ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ХОРА:

http://www.facebook.com/helpkamen

http://kamensarafov.com/


За Камен:

Камен е млад мечтател, роден в Габрово. Той е на 24 години и е само в началото на живота си, посветен на идеалистични цели, а именно да помогне на всеки, осмелил се да реализира мечтата си.

Собствените си мечти започва да реализира след като завършва архитектура в УАСГ и се отдава на професията си, стартирайки собствена компания за проектиране и архитектура SyLarc. Камен създава заетост на още десетина млади архитекти, а за да реши проблема пред намирането на кадри се връща в своята алма матер като преподавател по Autodesk и предава знанията си и на останалите.

И като буден и всеотдаен младеж не се задоволява само с осъществяването на собствените си мечти, а търси начини да помогне на всеки, решил да преследва идеите си. От 2009 г. става част от екипа на фондацията StartUP, която е насочена към развитието на предприемаческа екосистема в България. Участва активно в организирането на много събития, които да помогнат на всеки решил да се стартира собствен бизнес. През 2011 г. поема поредното предизвикателство в живота си и става председател на фондацията. Благодарение на неговата инициативност са организирани редица събития и проекти, които да стимулират младите предприемачи в страната ни.

Камен е усмихнат и много позитивен. Обича предизвикателствата, планините и колелото си. Обича живота и призванието си – да помага, мотивира и реазлизира мечти.

Нека му помогнем сега, за да бъде до нас и да вярва в нашите мечти!

От приятелитеТрябва да влезете за да напишете коментар Вход