Една прегръдка от онези

Младежко и юношеско творчество

Александра Иванова

Трябвам ти. Аз и една прегръдка от онези, които обличат тялото и събличат душата. От онези, които казват повече, отколкото думите могат и събират остатъците от това, което си в едно цяло. Без да знаеш как се разпилявах при всеки опит да дам. Без да виждаш парченца от минало в шепите ми. Мога да поставя света на твоите длани, знам.

Трябвам ти само аз и една прегръдка от онези, които кърпят отворени рани и в които можеш да се сгушиш, да потънеш в уюта им, да заспиш. Прегръдка, която да те накара да се усмихнеш отвътре и да ти върне глада, жаждата, кръвта по устните. Без да познаваш издраните ми колене, кръговете под очите и белезите, които не забравих. Мога да сбъдна фантазиите ти, знам.
Трябва ти само една прегръдка от онези, които прогонват разочарованията и безсънните нощи и пресушават всяка сълза. От онези, които ще ти подарят това, което са ми взели и другото, което са отхвърлили и ще срещне моето изгубено аз с твоето не намерено съм. Без да чуваш за думите, които не изрекох, които пропилявах. Мога да те накарам да се познаваш, знам.
Трябва ми само една прегръдка от онези…

 
 
Последни публикации на Александра Иванова:
Кога наистина обичаш?
Защо хората са странни?
Духовно убийство
 


Един Отговор на Една прегръдка от онези

  1. Михаел Ганев Михаел Ганев

    “От онези, които ще ти подарят това, което са ми взели и другото, което са отхвърлили и ще срещне моето изгубено аз с твоето не намерено съм.“

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход