Зов за помощ

Александър Георгиев, на 29 години, от гр. Козлодуй, се нуждае от спешна мозъчна операция, в клиника в Турция. За сложната безкръвна операция са необходими  хиляди евро, които са извън възможностите на Александър, който живее сам с детето си. До този момент, около Александър са близките и приятелите му, които молят за помощ и подкрепа.

Банковата сметка за дарение е :IBAN BG74 UNCR 7000 1520 2308 50

 

От инициативния комитет

„Приятели за спасението живота на Александър Георгиев“

Александър Георгиев

Александър Георгиев

Ние, приятелите на Александър Георгиев от гр. Козлодуй, се обръщаме към Вас, с молба за помощ. Александър се нуждае от операция на тумор в малкия мозък. Проблемът на 28 годишния Александър е от две години и половина, но новината за страшната диагноза научава преди една година. Туморното образувание, открито в мозъка се развива много бързо (за една година е нараснало три пъти), поради което се налага спешна операция.

Преди една година, събраните от нас средства дадоха възможност на Александър да отиде на преглед в известната Клиника „Анадолу” в Истанбул – дъщерна клиника на американска  „Джон Хопкинс”.

В продължение на една седмица му бяха направени всички необходими изследвания и установиха,че е много късно за операция с кибер – нож, но хубавата новина е, че се наемат да го оперират и да премахнат тумора по безкръвен път. Дават надежда, че след операцията всичко ще бъде наред.

Още когато проблема на Александър стана известен, ние – неговите приятели поехме инициативата за събиране на средствата за лечението му. Много хора откликнаха на призива и бяха събрани малко повече от девет хиляди лева, които за съжаление стигнаха само за изследванията в Турция.

Сега Александър е изправен пред ново изпитание – събиране на пари за операцията. Тъй като сумата е непосилна за неговото семейство, ние – неговите приятели поемаме инициативата да му помогнем, като проведем дарителската кампания, като така се надяваме да спасим живота на един наш много скъп приятел, на един истински и самотен баща, на един много скромен и трудолюбив младеж, който всяка вечер се моли да се събуди без силното главоболие и да има сили да отгледа невръстния си син!

Ето защо се обръщаме към Вас, с молба да се включите в дарителската акция. Отпуснатата от Вас сума би ни помогнала да съберем необходимите 36 хиляди лева. За да бъдем така настоятелни в молбата си към Вас е и фактът, че Александър има малък син, за който се грижи сам.

В момента в дарителската сметка на Александър Георгиев има 3000 лв., които са отпуснати от Община Козлодуй. Първата спасителна сламка е подадена, но парите не са достатъчни и затова се обръщаме към Вас, за помощ в името на една благородна кауза - спасението на един човешки живот!

От Инициативния комитет:

Председател: Мария Стоянова

Тел.: 0877042002Трябва да влезете за да напишете коментар Вход