Пътуване през реалността на мечтите

25 януари, Козлодуй, семинар за личностно развитие на Център „Идея Вита“

Пътуване през реалността на мечтитеКато влак преминават мечтите
все забързани, сякаш летят
и се мъча да хвана аз някоя,
за да чуя какво ми мълвят…

Д.м.

 

 

 

 

Ако знаем накъде сме се запътили през забързаните цикли на времето и живота, ние ясно можем да разпознаем знаците и насоките, които разумната вселена ни изпраща във всеки един момент. Те са и нашата възможност да реагираме творчески, за да позволим на новото да навлезе в нашия вътрешен свят.

По-голяма част от хората вървим през света спейки. Ние рядко успяваме да се докоснем до своята същност, която е изградена от нещо много повече от тялото и ума. А точно там започва нашето вечно пътуване. Пътуване, по време на което, разбираме и осъзнаваме основите на Вселената в нейната тоталност, както и себе си като тясно свързана част от нея. Разбираме, че сме творци на собствения си опит и разполагаме с неограничени възможности да творим.
Има начини и методи, чрез които да си спомним кои сме, да се събудим и с радост и любов в сърцата си да продължим нашето пътуване напред, сбъдвайки желанията и мечтите си…

По време на еднодневната ни среща ще медитираме, ще играем, ще се смеем. Ще разберем и ще споделим много и различни неща. Животът е също и едно вечно споделяне…

Ще разчупим всеобщо приетата представа за това какво сме, как сме устроени и как „работим”, за да достигнем до сърцевината на истинската ни същност.
Ще разгледаме възможните трансформации, чрез които да осъзнаем себе си.
Ще се научим да прощаваме на себе си и другите, за да можем да продължим напред.
Ще минем през благодарността за всеки един от настоящите моменти, които ни се поднасят.
Ще преоткрием Любовта в нейната пълна красота и великолепие.
Ще се научим как да си поставяме цели и как да използваме духовните закони на проявлението, за да ги постигаме.

И това е само една малка част от това, което ще си споделим. В края не деня ще имаме и един час за допълнителни въпроси и споделяне на чувства и емоции от преживяното.
Животът е прекрасен във всеки един момент от настоящето… нужно е да отворим истински сетивата си, за да го осъзнаем и преминем през него с наслаждение и благодат.

Водещи – Георги Жеков и Диана Митева

Георги е автор на книгата „Другата реалност” . Неговото телевизионно интервю за 6TB, представящо книгата му и него самия, може да видите ето тук- http://vbox.bg/watch?v=2213585
Диана Митева е основател и управител на Център „Идея Вита“ /www.idea-vita.com/, водещ на „Съботно Взаимно училище за всички“, чигун и дервишки практики, констелации, съорганизатор и участник на семинари за здравословен живот, дом за живеене и др.

Времето е 25 януари от 17 до 20 часа и 26 януари от 10 до 17 часа.

Мястото е йога-залата на Дом на енергетика.

Таксата за участие е 25 лева, като регистрирането е желателно да става със заплащането й по банков път на следната сметка:

Прокредит банк АД
BG 84PRCB92301025901728
IBAN: PRCBBGSF
ИДЕЯ ВИТА ООД

Ако вариантът с Easypay ви е по- удобен, можете да използвате следната сметка в E-pay:

Клиентски номер (КИН): 7841386151
Георги Кънев Жеков
като в основание за плащането посочите име и фамилия, както и града, където ще участвате

Или на място на срещата преди събитието, както и в деня на събитието.

Препоръка: Носете си удобни дрехи за игра /без да се притеснявате, че може да ги изцапате/, дебели чорапи или меки обувки за вътрешна употреба

В таксата за участие са включени домашен билков чай, плодове и ядки.

Тук може да видите и събитието във фейсбук.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход