Приказен Първи юни със Студио „Аниматори“

SONY DSCНа 1 юни, 2013 година, на площад „Христо Ботев – гр. Козлодуй се проведе Международният ден на детето под надслов „Мама, татко и аз”,  организиран от Община Козлодуй и Общински детски и младежки парламент.

Център за личностно развитие „BARAKA” взе участие в първоюнската инициатива наред с основните представители на културните и социални институции на територията на града и общината: Обединен детски комплекс, Център за обществена подкрепа, Център за превантивна и възпитателна работа с деца към Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Дневен център за възрастни хора с физически увреждания, с. Хърлец.

В празника,   „BARAKA” присъства с особено популярното в града Детско студио „Аниматори”, с ръководител Мария Стоянова. През целия детски ден, с атрактивни занимания за многобройната публика от деца и родители, участниците в студиото се  грижеха за артистичната атмосфера на празника и срещаха малки и големи с вечните персонажи от приказките и  незабравимите за всяко детство детски филми и комикси.

С много и различни фото-сесии и забавни игри за малчуганите, с детски рисунки, боди-арт и изумителни фокуси, приказните герои от студио „Аниматори” към Центъра за личностно развитие непрестанно оживяваха организираните модули за занимания с деца: в детския кът за „Изработване на хвърчила” и площадката за „Детска рисунка на асфалт” ; при забавните игри, в които се включиха и порасналите деца – родителите: „Не се сърди, човече”,  „Дама” и „Ластик,  и около голямата сцена на конкурса за млади вокални изпълнители „Козлодуй търси талант”, организиран от Читалище „Христо Ботев“. Така празникът се превърна в незабравимо преживяване както за децата на града, така и за техните приятели – организатори и участници в програмата.

„BARAKA” благодари на неуморните актьори в студио „Аниматори” и на Мария – техния ръководител, които в последните месеци реализираха безброй участия, и които с истински ентусиазъм продължават да разкриват вълшебствата на детството и майсторски да ни завръщат в приказния свят на игрите и мечтите. 

SONY DSC

SONY DSC

954797_522025994529899_100602206_n

669_522025964529902_699389783_n

 

8887_522026374529861_287947717_n

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC 

 

 

 

 

 

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход