Представяне на авторите в сайта

 

 Петя Дилова

Eдин от най-първите автори в сайта. Нейната силна подкрепа помогна на BARAKA да очертае стилистиката, която да се търси в бъдещата работа на Център за личностно развитие – Козлодуй, а именно: откровен изказ, доброта и съвременно мислене. Самопознанието е преди всичко честност със самия себе си, и в тази връзка Петя на практика ни показва как то се  случва по възможно най-правилния начин, със средствата на личното творчество. Не случайно  творецът няма нужда от оценки, одобрения, гуру-та и водачи. Творецът е сам по себе си всичко това, нещо повече – той има силата да направи невидимото – видимо, а колко е важно това качество в днешния объркан свят, който силно се нуждае от нови и ясни ценности и критерии…

 

200_1285798859
 Цветан Кръстев
 
Артист, за когото идеята определя начина на изразяване. Работи в повечето сфери на съвременното изкуство: пърформанс, инсталация, обекти, видео, но рисува и живопис. Много обича да се намесва в природната среда (първите му изяви – пластики и пърформанси, са край брега на морето), а в последно време я пренася и преосмисля във видеотата си.Има над десет самостоятелни изложби в страната. Участвал е в кураторски проекти и изложби на съвременно изкуство, представени в САЩ, Канада, Чехия, Латвия, Молдова, Украйна и други. Участвал е в повечето форуми за съвременно изкуство, организирани у нас. От време на време използва за изразно средство и думите, резултат от което са “кратките словесни форми по действителни случаи”, както ги нарича самият автор.
 
 
 
Petq
 Петя Димитрова

Креативна. Инициативна. С изявен писателски уклон. Огромна душа, която се излива с тънко чувство за хумор върху белия лист. Интуиция…

Отлични умения в обучение на човешките ресурси. Забавна преподавателка по бизнес етикет и комуникация. Ще ви преведе в дебрите на международния протокол. Управител на АБИОНС Агенция.

 

 
Даниел Стойнев

Член на Национална асоциация на ресурсните учители, сурдопедагог – слухово – речеви рехабилитатор и ресурсен учител на деца с увреждания. Магистър по социални дейности, бивш социален работник и запален блогар. Обича да пише за всичко… Силно заинтересован от въпросите, свързани с образованието. Навлиза в журналистиката и онлайн медиите. Създател на сайта за новини и анализи www.inter-view.info.

 

 

Нели Пенева

Стопанско управление, специализация “Социална дейност”

 • Работи като специалист „Управление на човешките ресурси”
 • Консултант на продукти за природосъобразен начин на живот, хранене и красота.
 • Интереси в областта на позитивното мислене, Силва УлтраМайнд ЕСП Систем, методи за самопомощ и усъвършенстване в хармония с цялостната природа на основата на телесното и духовно устройство на човека.

 

 

 

 Деница Александрова

Португалска филология

Реклама и връзки с обществеността

 Притежава няколкогодишен стаж като PR на Община Козлодуй, където създава информационното издание „От и за Общината”.

 • Теоретични познания и различни практически умения в сферата на медийната култура и технологията на комуникациите, етикет и държавен протокол, имиджмейкинг и организация на събития.
 • Лектор по португалски и испански език, с дългогодишна практика в превод на игрални филми.
 • Член на УС на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) и на „Българско дружество за връзки с обществеността” (БДВО).
 • Любител фотограф с участия в редица изложби, пленери и фотоекспозиции.
 • В момента е PR на Община Поморие

 

 Румяна Младенова

Провежда индивидуални консултации в областта на алтернативното лечение и превенция. Организира обучение в подкрепа на групи и хора, насочили се към природосъобразния начин на живот. Обучителните програми са изцяло базирани на признаването на човешкото здраве за най-висша ценност и подразбиране на здравето като хармония между физическото, духовното, интелектуалното и социалното качество на живот.

Консултативна практика:

 • Програми за лечение и прочистване на организма
 • Поддържане на здрав имунитет
 • Хранителен режим за коригиране на теглото
 • Намаляване на умората и стреса
 • Забавяне на стареенето
 • Детското здраве

 

Kateto  Катерина Прокопиева

    • Антропология – Нов български Университет
    • Информационен мениджмънт – ВТУ „Св. Климент Охридски“
    • Допълнителна професионална квалификация в областта на приложните изкуства и десиниране на текстил
    • Няколкогодишен професионаен опит като стюардеса към авиокомпания BH Air, както и като мениджър на персонал – Facility Supervisor в Water Country USA
    • Многото пътувания по света и работата и престоят й в Америка, Африка и Европа подкрепят и развиват интересите й в областта на междукултурния обмен, личностното развитие, изкуството и хуманитарните дейности

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход