Събудих се с мисълта какво общо имат сватбата и океана?

Здравейте, поздравявам ви за страхотния сайт. Наскоро го открих, особено ме заинтригува категорията със сънищата. Реших да ви споделя едни странни сънища, които сънувах, не знам дали имат връзка, сънувах ги един след друг. Ще се опитам да ви ги разкажа. Ще се радвам, ако ми помогнете да ги разтълкувам.

 2

Сънувах сватба! На най-близките ми приятели. Отидохме в ресторанта, но купонът беше пълен провал – диджеят не знаеше каква музика слушаме, пускаше пълни бози… Хората започнаха да се разотиват, булката беше разочарована, че гостите й са отчаяни и си тръгват, а тя беше подготвила толкова изненади за тях… Тъкмо започнах да ям някакви работи и младоженецът ми издърпа от ръката вилицата и каза: Ставай! Отиваме на дискотека! Бях изключително удивена, че с такава лека ръка зарязаха толкова дълго организираното си парти, за отидат просто на дискотека и да се забавляват с гостите си!.. И пощуряхме! Булката се разсъблече по рокаджийски дрехи… и се събудих…

След това заспах отново и засънувах друго…

Бях на плажа, слънцето ме изгаряше. Исках да се пека яко, за да видя колко мога да издържа под слънцето… Но не успях дълго, гмурнах се под водата и ми поникна красива перка на русалка, косата ми порасна мнооого дълга и се разпиляваше около мен. Студената вода успокои изгорялата ми кожа. И просто останах там. Не исках повече слънце, виждах го, но се пазех от него. Гледах го през дъното и му се радвах, така не ме изгаряше… а беше там.

След това не си спомням какво сънувах, имаше и друго, но не го помня. Знам, че се събудих с мисълта какво общо имат сватбата и океана?

Петя Трендафилова

Можете да изпращате вашите сънища на baraka.cpd@gmail.com.

Добре е публикацията да има заглавие,

ако желаете, може да приложите снимка или рисунка, свързана със съня…

АРТ-ЗОНА / СЪНИЩАТрябва да влезете за да напишете коментар Вход