„Феникс“ ще представи четири спектакъла на рок-феста във Велико Търново

Feniks plakat rock fest 5

Огнена група „Феникс“ е поканена да представи четири свои огнени спектакъла в рамките на Мото-Рок фест Велико Търново, който ще се проведе на 15-17 август. Последният спектакъл на огнените деца и младежи ще бъде на 17 август, минути преди концерта на легендарната рок-банда URIAH HEEP, със специален гост Джон Лоутън.

В рамките на 3 дни, рокаджии от България и чужбина ще се потопят не само в огнената стихия, но и ще пулсират на истинска рок вълна с трибют-бандите Rammstein, Iron Maden и Judas Priest. Част от програмата са и концертни участия на групите Обратен Ефект, Кикимора, Ер Голям и ПроРок (Сърбия).

Грандиозното международно събитие през август има и благотворителна мисия – със събраните средства от специално изработените тениски и дарителски кутии ще бъде подпомогнато лечението на 9-годишния Радослав Борисов, който страда от мускулна дистрофия. Малчуганът, чиито родители са безработни, се нуждае от 40 хил. лв. за лечение в клиника в Израел.

Организатор на феста е Мото клуб Old Bastards, подкрепен от Община Велико Търново – кандидат за европейска столица.

15-17 август
Велико Търново
Паметник Асеневци
Цена на билета: 20 лв.

Feniks plakat rock fest 4

Feniks plakat rock fest 3 

Фейсбук страница на събитието:

https://www.facebook.com/pages/MOTO-ROCK-FEST-VELIKO-TARNOVO/325854314928?fref=tsТрябва да влезете за да напишете коментар Вход