Поздравителен адрес

Уважаеми господин Христов,

В  деня на Вашия 70 – годишен юбилей се обръщаме  към Вас с чувство на признателност и добри пожелания за здраве, успех и бъдещи силни лични и професионални постижения!

Вие сте Първият представител на Дарителския кръг към Център за личностно развитие „BARAKA“ – Козлодуй, поради което Ви благодарим за подкрепата към развитието на младите хора в артистична формация за огнено изкуство „Феникс“ към Центъра. По този повод изказваме своето уважение към Вашия подход и разбиране при изграждането на стойностната младежка култура и създаването на алтернативни художествени инициативи за разширяване мирогледа на подрастващите на територията на града и общината.

Младите хора от огнена група „Феникс“ заедно с Вас се намират в общото пространство на Огъня – символ на прераждане на нови ценности и начини на мислене. Подобието прави възможно всичко бъдещо и градивно да стане реалност, поради което в лицето на огнените момичета и момчета Вие ще имате винаги вярна подкрепа и силна духовна връзка.

Радваме, че хора като Вас са съпричастни към едни по-различни стойности и жизнен смисъл, заложени и при създаването на нашия център „BARAKA“, чието име в превод означава „благословение“. В тази връзка, от името на екипа и децата на Центъра, оставаме Ваши верни приятели, с пожелание за безкрайно благословение към Вас!

Честит празник!

DSC_0126Трябва да влезете за да напишете коментар Вход