Огън в международната „Вечер на шампионите“

_DSC0512На 03.07.2013г. формация „Феникс“ участва в Шоу–турнира по канадска борба под надслов „Вечерта  на шампионите – Остров армрестлинг, 2013“. Огнената група  се включва за втора поредна година в официалното откриване на събитието, което  по своя мащаб обединява България, Сърбия и Румъния, с представяне на най-добрите спортисти и състезатели, както в областта на канадската борба, така и в редица бойни спортове:  таекоун-до, джудо и карате.

 В  шоу – програмата на турнира участваха Нела Биганич, DJ Нечо, Хари Христов и Детски духов оркестър, с което откриването на турнира се превърна в своеобразен концерт на открито. Група „Феникс“ постави тържественото ударение на вечерта с новия си спектакъл „Етноси“, а последващата огнена импровизация на музика от Мерилин Мейсън предизвика щур купон и присъедини нови фенове на огъня буквално на сцената.

Водещият организатор на събитието – Любен Иванов връчи медали и грамоти на всички допринесли за провеждането на турнира, а сред наградените бяха кметът на община Оряхово –  Росен Добрев, кметът на с. Селановци – Росица Крайнова,  кметът на с. Остров –  Галилей Гръблев, всички участници, и журналистите от  екипа на  „Мост медиа” ЕООД, отразяващи събитието .

Огнената група поздравявя  инициаторите  на турнира и благодари за гостоприемството и организацията на събитието!

_DSC0489 _DSC0504Трябва да влезете за да напишете коментар Вход