За първи път в Козлодуй – с мама и татко на Halloween

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

С много вълнения, страхотни костюми и добро настроение, в  приказна и мистична обстановка премина първото, посветено на  козлодуйските деца голямо парти, организирано от Център за личностно развитие  „BARAKA“ . Празникът бе проведен  в Галерията на центъра , под формата на  своеобразен маскен бал по случай Halloween, и с открит достъп за всички възрасти.  За доброто настроение се грижеха децата и юношите от студио „Аниматори“ към центъра, а с присъединяването и на родителите на малките „вещици“ и „зомбита“ вечерта се превърна в едно общо  забавление на събралата се голяма и весела  общност.

Купонът  протече  с много огнени пламъчета и илюминации, дива и зловеща музика, импровизирани игри, много танци и различни тематични конкурси: за  най-оригинален тиквен фенер, за най-атрактивен костюм,  за най-щур и страшен купонджия ,за  най-бързо и  зловещо ядене на торти и за най-яко заклинание за доброто в бъдещето. Най-смелите  превъплъщения  в стряскащите  Halloween – същества бяха наградени от „Съюза на вещиците“ (организаторите) с почетни грамоти и награди. За децата се погрижиха и младите хора от Огнена формация „Феникс“, като им поднесоха изненада с огнено шоу.

Центърът иска да приветства  всички родители, които бяха съпричастни към идеята  да бъдат  с децата си на един от най-интересните детски празници. Сладкарница „Парфе“, книжарница „Пауни“ и фирма „Хефест“, от своя страна, се погрижиха за вкусното, пъстро и безопасно празнуване на малчуганите на града, за което екипът на „BARAKA“  безкрайно много им благодари!

 

SONY DSC

 SONY DSC

SONY DSC

 

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход