С пожелание за благословение

В навечерието на 2014 година Център за личностно развитие „БАрака”  представи мащабен фолклорен спектакъл на група „Феникс”,  подготвен в жест на благодарност към интернет фирма „Net surf“, по време на юбилейното тържество на компанията,  проведено в Монтана, на 28 декември.

Постановката е в пряка връзка с централната идея на Центъра за разширяване на познанието и връзките в общността, заложена в стартиралата от началото на декември  обучителна програма за образователни партита за деца и родители под наименованието  „Български празници и обичаи”,  и водеща след себе си поредица от планирани за предстоящата година културно – образователни събития за обединяване на минало и съвремие през ключовите елементи на антропологията, световната митология и психологията на личността и общностите. Така през огнената постановка в две части по музика на Лиса Джерард и българската „Вечеряй, Радо”,  БАрака изрази своите послания  за откриване на единство, принадлежност към родната култура и свързването с космополитното пространство на  света.

net surf 

С пожелание за БАрака  през 2014 /“baraka“ e древна суфиста дума, означаваща благословение/, огнените деца на Центъра приветстват и благодарят на всички приятели и споделящи идеята за личностно развитие през изминалата година: 

„АЕЦ Козлодуй” ЕАД, Община Козлодуй, „Интерприборсервиз”, „Анджи такси”, „Хефест”, Кницарница „Пауни”, Комплекс „Рай”, в. „Козлодуй днес”, www.kozloduy-bg.info, ОДК, Дом на енергетика, Сладкарница „Parfe”, Химическо чистене и др.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход