БАрака домакинства представяне на Боуен техника

SONY DSC

 На 20 февруари в галерия БАрака се събраха любители на нетрадиционната медицина, водени от желанието си да разберат повече за техниката за самолекуване на тялото Боуен – представена от Любомир Митев – терапевт в Център „Идея Вита”, София. Диана Митева – управител на столичния център за личностно развитие сподели опитът на организацията в практикуване и популяризиране на новата и революционна техника Боуен.

Ние подкрепяме съществуването на два Боуен центъра в София, където няколко терапевти могат да работят с различни пациенти с разнообразни оплаквания. Едновременно с това смятаме, че разпространяваме идеята на Том Боуен терапията да достига до повече хора и парите да не са пречка за пациентите да имат достъп до тази нова и качествена методика”, сподели Диана Митева.

Това е съвременен, холистичен, изключително щадящ и много мощен метод за активиране на възстановителните сили на организма и практиката ми категорично показва, че техниката работи”, каза Любомир Митев.

Присъстващите разбраха още, че Боуен подпомага много и разнообразни състояния. Някои от тях са мускулно-скелетни и ставни проблеми, емоционален и хормонален дисбаланс, напрежение, стрес, депресия, синдроми на остра или хронична умора, проблеми с вътрешните органи, автоимунни заболявания, алергии, мигрена и др.

Чувствам се релаксирана, усещането е много приятно по време на сеанса и наистина съм много отпочинала”, сподели една от дамите, които участваха в презентацията.

БАрака посрещна участниците в срещата с ароматен чай, а за всички имаше здравословни продукти, книги и ястия, подготвени от център „Идея Вита”.

В галерия БАрака продължават събитията с гостите от Център „Идея Вита”, София:

21 февруари (петък), 17.00 часа ще се проведе кулинарен кръжок, на който ще се приготвят китайски, аюрведични и сурови ястия.

22 февруари (събота) от 11.00 до 17.00 ч.  ще се състои среща-семинар-споделяне „Новият свят-живот в благодат. Ние сме сътворителите”.

Всички са добре дошли!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

Събитието е реализирано, благодарение на любезното съдействие на Ангел Лалюв и приятелите ни от Пенсионерски клуб „Здравец“, Козлодуй.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход