Георги Изворски гостува в Козлодуй

04_02_Георги Изворски_1

За пръв път Георги Изворски гостува в Козлодуй по покана на Център за личностно развитие „БАрака”. На 24 април /четвъртък/ от 17.00 часа в Галерията на БАрака ще се проведе беседа и лечебно-оздравителни медитации с Георги Изворски и Силвина Белопойчева. Медитация със златната сфера и лечебния код, оздравителен сеанс с астрално разделяне са част от предвидените за Козлодуй дейности.

Георги Изворски е автор на книгите: „Закона за даването“, „Сто четиридесет и четири хиляди“, “Диамантената десятка” и „Великият трепет”, а скоро му предстои издаването на книгата „Златната сфера”. За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗГРЕВА от ЗАЛЕЗА...“

Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и Изворски се отдава на езотеричното знание и опит. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан. Изворски е горещ привърженик и последовател на Всемировия Учител Беинса Дуно.

От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цяла България.

В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единение на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко: „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.

Георги Изворски изнася беседи в цялата страна. Той и Силвина Белопойчева станаха инициатори на Кръгове на любовта /https://www.facebook.com/events/630007203721186/?fref=ts/, които стартираха на 22 март в София.

 

Очакваме Ви в Галерията на „БАрака” на 24 април от 17.00 часа.

 

Официален сайт на Георги Изворски: http://www.georgiizvorski.com/index.html

04_02_Георги ИзворскиТрябва да влезете за да напишете коментар Вход