Йога занимания стартират в БАрака

04_14_yoga-clasove

В страстната седмица преди Великден стартират редовни йога занимания за възрастни и деца под мотото „Бъди промяната, която искаш да видиш”. Вторник и събота в Галерията на БАрака ще очакваме желаещите да практикуват йога с Цвети Михайлова. „Щастлива съм, че именно преди Великден успяваме да стартираме една отдавнашна мечта и вярвам, че това е добра поличба за бъдещите усещания на хората, които ще дойдат„, споделя Цвети.

В заниманията ще бъде залегнало знание за йога системата, разясняване на основни понятия от философията на йога, ще се представят основни комплекси от упражнения за ежедневна практика. „С групата ще обсъдим информация за асаните – тяхното правилно изпълнение и запознаване с полезното им  въздействие„, коментира Цвети.

Цвети Михайлова практикува йога от 2002-ра година. „Моят учител беше изключително толерантен и ме остави още в началото сама да усетя до колко мога да изпълнявам отделните асани. Така мисля да направя и с приятелите в Козлодуй, които ще ни се доверят и ще посещават нашите занимания„, раказва Цвети.

Очакваме ви този вторник 15 април от 17.30 часа.

Следващото занимание е на 22 април от 17.30 часа.

 

Снимка: интернетТрябва да влезете за да напишете коментар Вход