Над тридесет творби сътвориха участници в приложен кръжок

БАрака домакинства кръжок за картички от рециклирана хартия и природни материали. Над тридесет картички, рамки за снимки и пана сътвориха участниците в Галерията на БАрака на 10 април. Любомир и Нина Маринови от „Грийн Хоби Дриймс”, Сливен представиха техники за рециклиране на хартия и изработване на основи за красоти. В рамките на два часа всеки от участниците избра пана, цветни нюанси, панделки, дървени фигурки, с които изработи своите творби. Най-малките ни участници – Марта и Цветан изработиха картички с много любов за своите близки. С идеята да пренесат научените практики в своята работа, гости на работилницата бяха и трудо-терапевти от Дневен център за възрастни хора с увреждания, с. Хърлец, Дом за възрастни хора с умствена изостаналост, с. Бутан и Център за обществена подкрепа, гр. Козлодуй.

Много се радвам, че хората останаха доволни и успяха да сътворят личните си виждания в техните картички, пана и рамки”, каза Нина Маринова след събитието. „Имаше нужда в Козлодуй от подобни приложни кръжоци, където всеки може да представи себе си и да сподели с останалите виждания, идеи и размисли”, коментира Ели, която за пръв път участва в събитие на БАрака.

 IMG_1372 IMG_1366 IMG_1328 IMG_1316 IMG_1298

 

До края на април в Галерията на Фондацията ще се проведе Пролетно тематично-образователно парти за малки и големи и беседа с Георги Изворски. Повече подробности четете на ПРОГРАМАТА на сайта ни.Един Отговор на Над тридесет творби сътвориха участници в приложен кръжок

  1. Pingback: Да сътворим заедно коледни картички и украса от рециклирана ръчна хартия | Център за Личностно Развитие

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход