Събитията в БАрака през април

5 – 6 април

(събота – неделя)

Начален час:

12.30 ч.

 Галерия

БАрака

Демонстративно – презентационна лекция:  “Иновативен метод за   неконвенционална рехабилитация –  КАН терапия и приложението на   КАН крем”  Гост: Николай Христов – медицински рехабилитатор, ерготерапевт, автор на методиката “КАН терапия”.   Такса участие: 35 лв.

 9 април

(сряда)

 17.00 ч.

 Галерия

БАрака

  Презентация на Цептер. Представяне на съдове за здравословно приготвяне на храна, уреди за пречистване на водата   и въздуха, уреди за светлинна терапия и др.Вход: Дарение

10 април

(четвъртък)

 17.00 ч.

 Галерия

БАрака

  „Вълшебството на ръчната хартия…   или нещо ново за самия мен”. Работилница за ръчно изработване на картички, пана и   рамки за снимки с рециклирана хартия, с водещи: Любомир и Нина Маринови от   „Грийн Хоби Дриймс”, гр. Сливен.  Такса участие: 20 лв.

 12 април

(събота)

 18.00 ч.

 Галерия

БАрака

 Пролетно тематично-образователно   парти за малки и големи. Ще  поговорим за това как някога са се отбелязвали пролетните празници Цветница,   Лазаровден и Великден. Заедно ще пресъздадем интересни ритуали, свързани с   Връбница (Цветница), познати в различните краища на България. Малките деца ще   могат сами ще украсят яйца (от стиропор) и ще плетат венци от цветя и върбови   клонки. Вход: Дарение

 

 24 април

(четвъртък)

17.00 ч.

Галерия

БАрака

Беседа и лечебно оздравителни медитации с Георги Изворски и Силвина Белопойчева. Вход: Дарение

 

Център за личностно развитие БАрака не е държавна или общинска институция. Ние не получаваме субсидии, затова бихме се радвали, ако уважите кутията ни за дарения, но това далеч не е задължително условие да си прекарваме добре заедно в събитията, които организираме за Вас.

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход