Феникс „запали” ученици от София по огнен пой

Шестима представители на огнена група „Феникс” посрещнаха ученици от Частно средно-общообразователно училище „Свети Георги”. Столичните младежи бяха за първи път в Козлодуй и пожелаха да се видят с УЕБ талантите от Шестия полуфинал на ТВ шоуто „България търси талант”. Диди Първанова – ръководител на „Феникс” разказа за огъня като архетип и за видовете уреди и техния произход.
Свети Георги при БАрака - 4Огнените момичета и момчета от Козлодуй представиха всички уреди и след това показаха технични умения в шоу, специално за своите гости. „Момчетата и момичетата бяха много любознателни и искаха да пипнат и усетят всички уреди”, сподели след края на срещата седемнадесет годишния Теди от „Феникс”. Четиринадесетгодишната Вики от София каза: „Хей, вие сте супер яки, много се радвам, че се запознахме.”
В рамките на час и половина младите хора общуваха свободно и претворяваха огъня. Огнени пойове, стафове, мечове и топки летяха във въздуха сред усмивките на младежите.
„Уникални са уменията, които ни показахте. Посрещнахте ни толкова топло и с вас се чувствахме прекрасно. Благодарим Ви!” – сподели на тръгване Михаил Ненов – преподавател в ЧСОУ „Св. Георги”.

Свети Георги при БАрака - 3
Свети Георги при БАрака - 5Трябва да влезете за да напишете коментар Вход