Чуден празник сътвориха децата в БАрака

OLYMPUS DIGITAL CAMERAМного танци, игри и забавления си сътвориха малките и големи деца, които се довериха на БАрака и на 1-ви юни бяха заедно с младежите от огнена група „Феникс“. За първа година Фондация „БАрака“ приветства малчугани послучай детския празник и подготви дискотека-карнавал с участието на DJ Нечо. Залата на БАрака беше украсена като за бал – хартиена украса и разноцветни балони приветстваха празнуващите. Нашият DJ разбира се не отстъпи на себе си и „усети“ прекрасно младата публика – латино, рап, диско и разбира се познатите на всички общи танци звучаха на карнавала. Момчетата лудуваха на танца на Пингвина, момичетата пък показваха умения на Макарена, всички заедно с усмивки демонстрираха, че Лимбо танца никак не ги затрудни. Музиката беше съобразена с желанията на малчуганите, а танците се получаваха цветни, емоционални и с много движение.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗа децата – участници в първоюнския празник на БАрака, „големите“ от огнена група „Феникс“ показаха техники на въртене на огнен пой и всички заедно въртяха огън в продължение на две супер яки музикални парчета. „Хареса ми всичко и искам отново да дойда“, сподели осемгодишната Елена. Ива, също на осем години, разказа, че латино танците са я впечатлили най-много. Талантите, които предпочетоха да рисуват вместо да танцуват сътвориха прекрасни творби. За тях БАрака ще подготви летни кръжоци, в които с помощта на Арт-терапията децата ще могат да опознават себе си.

Едномесечния Антоан беше най-малкия посетител на карванала и ние от БАрака сме особено щастливи, че първият му детски празник беше с нас. За всички деца и техния ентуасиазъм Фондацията ще организира летни дискотеки всеки първи понеделник от месеца. И така следващото забавление ще бъде на 7 юли от 18.00 часа.

Очакваме ви!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  10259025_10202105450709964_168521456569557562_oТрябва да влезете за да напишете коментар Вход