ЕКИП НА БАРАКА ВЛЕЗЕ В МИЗИЯ

Екип на „БАрака“ посети Мизия  и с помощта на аварийните екипи влезе навътре в населеното място. Предоставяме снимки, които говорят за ситуацията в съседния ни град. В местното училище в момента са настанени 150 души, а в детската градина 50. От тях има петдесет деца до три годишна възраст, които спешно се нуждаят от памперси, кисело мляко, обикновенни бисквити, мокри кърпи… Нужни са също пакетирани хранителни продукти – хляб, консерви, лютеница, сладка, мед, ядки. За хората, които са останали по къщите си и са приютили близки и приятели може да се доставят боб, леща, ориз, олио, захар или продукти, които могат да се готвят. Благодарим на всички хора, които се отзовават и носят в офиса на „БАрака“ продукти. Фондацията ще работи до края на седмицата вечер до късно. Набират се и списъци с доброволци /имена и телефони/, които ще бъдат потърсени при нужда. След като водата се отече ще се почистват къщи и градини в Мизия.

DSCF3818

DSCF3805

DSCF3804DSCF3810

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCF3846   DSCF38362 Отговора на ЕКИП НА БАРАКА ВЛЕЗЕ В МИЗИЯ

 1. Лили Рашкова

  Да, Анонимен, и ние имаме такива сигнали. Това, което направихме е да се свържем с три семейства в Мизия /в едната къщо има 8 човека, в другата пет, а в третата седем/ и подготвяме кашони за тях. Имаме връзка и знаем как ще доставим продукти и за тях.
  Важното е всеки от нас да направи най-доброто което може, а от тук насетне който злоупотребява, взема повече от колкото му е нужно или разхищава носи отговорност пред себе си и пред Господ.
  Няма какво повече да кажем.
  Благодарим ви за сигнала.

 2. Анонимен

  Помощите не стигат при нуждаещите се.Това е информация от наистина бедстващи хора,до които помощи не стигат.

Трябва да влезете за да напишете коментар Вход