Арт месец предстои в БАрака

1441476_636365646405200_2081865897_n

Октомври месец ще премине с арт-занимания, техники, музика и танци. Фондацията стартира с няколко събития в първия уикенд на месеца. На 4 и 5 октомври ще гостува Александър Стойчев, който е музикант, психолог-психотерапевт, астролог, преподавател по Паневритмия. Той е основател на метода Астродрама в България и води редовни семинари от 2007-ма година. В Козлодуй Алекс ще организира семинар «Астродрама – или как личния хороскоп може да оживее». В съботния следобед ще има певчески занимания за малки и големи, а в неделя любителите на Паневритмия ще могат да танцуват под звуците на цигулката на Алекс.

Космичният танц отново ще събере почитатели и веднъж седмично в Галерията на БАрака се подновяват заниманията с Пламен Костов. Йога клубът също заработи след лятната отпуска и практиките са във вторник и събота от 17.30 часа. Водещ е Цвети Михайлова.

В края на месеца в Козлодуй ще бъде Мария, която е основател на идеята ЗаОбичай София. Тя ще проведе събитие в Галерията на БАрака и всички любителите на арт-техниките ще могат да изработят красоти над снимки и забележителности на града ни.

Работилница за изработване на свещи ще се проведе в средата на октомври.

Няколко нови клуба ще стартират през есенния сезон в БАрака. Клуб «Веселие» ще събере тийнейджъри, които заедно ще танцуват и пеят, а най-добрите им попадения ще бъдат представени на събития в Козлодуй и страната. Клуб по «Приложна психология» ще привлече млади хора, които искат да опознаят себе си, да научат повече за отношенията, любовта и приятелствата. Какво работи един млад журналист, пък ще разберат любопитните и активни момичета и момчета, които ще имат възможност да пишат, снимат и разработват репортажи.

През октомври предстои участие на Фондация БАрака на международно обучение за работа с млади хора, а огнените «Феникс» ще търсят нови попълнения.За всички тези събития и още новости – очаквайте скоро подробности.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход