Да сътворим заедно коледни картички и украса от рециклирана ръчна хартия

„Грийн Хоби Дриймс” ще гостува отново в Галерията на БАРАКА в навечерието на коледните празници. Подходящо време за изработване на уникални картички, с които да отправим специални пожелания към хората, които обичаме. И тъй като картичките ще бъдат изцяло от рециклирана хартия, те ще носят и нашето „зелено” послание.

IMG_1315За участниците в работилницата, с които ще се срещнем за първи път, ще направим демонстрация на рециклиране на хартия в домашни условия. За да не скучаят тези, с които вече се познаваме от първото ни гостуване в БАрака, ще покажем техники за вграждане на растителни елементи в хартията, както и постигането на различни ефекти с едни и същи растителни добавки. Ще ни бъде интересно да чуем впечатленията от първите опити с ръчна хартия на нашите приятели от работилницата ни през април, ще отговорим с удоволствие на въпросите, които са възникнали. Ще се радваме, ако пожелаят да ни покажат някои от творенията си, да споделят творческите си радости. Можем заедно да сътворим нещо като флашмоб, ще бъде хубаво!

IMG_1343И, разбира се, отново ще предоставим много разнообразни елементи за картички, фоторамки и пана – този път на коледно-новогодишна тема. Ще има разнообразни по цвят, форма и вид фигурки, от които всеки участник ще може да избере и да свърже по уникален начин в своя оригинален коледен проект. На разположение ще бъдат и различни материали за свързване и декорация и това ще даде още по-широки възможности за творчество. С четири уникални елемента и много допълнителна украса могат да се изработят две картички, две фоторамки, картичка и фоторамка, пано и… всичко, което безграничното въображение може да роди – за да зарадваме някого, да си създадем настроение, да открием нещо в самите себе си.

Време на провеждане: 12 декември /петък/, 17 часа.
Такса участие: 20 лева.
За да се планират предварително материали и нужни консумативи за изработване на картички и други красоти е желателно до 10 декември да заявите участие.
За информация: 0878 898 461

Информация за първото събитие на „Грийн Хоби Дриймс” в БАрака тук.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход