Арт-работилница и изложба „Декупаж и рисунка върху стъкло”

Art-6

На 28 февруари, от 14.00 ч. в галерията на BARAKA ще се състои презентиране на техниките „декупаж” и „рисунка върху стъкло”, с водещ: Мариана Ангелова. Арт–работилницата  е за всички желаещи да усвоят нови техники в областта на приложното изкуство, като в рамките на няколко часа участниците ще могат практически да  сътворят декорация върху стъклен сувенир, който остава за спомен на всеки един. Предоставят се всички необходими материали за работа, допуска се и украсяване на свой собствен любим предмет от стъкло.

По този повод, по-рано същия ден, в 13.30 часа ще бъде представена авторската изложба на Мариана Ангелова „Рисувано стъкло”,  в която  ще присъстват произведения от колекциите на художничката „Равноденствие” и „ Пролетни цветове”.  Изложбата ще гостува на BARAKA до края на м. март, като идеята е до този вид модерно приложно изкуство да имат достъп повече посетители. В допълнение за мартенските и пролетните празници, галерията предлага изложение и на  декоративни поздравителни картички, бутикови  и художествени уникати.

Записванията за участие в aрт–работилницата ще продължат до 26 февруари, на тел: 0878 898 259, или на email: baraka.cpd@gmail.com.

Такса – участие 15 лв. /в цената се включват консумативи и материали за работа/ .

Галерията на BARAKA  се намира  на ул. «Васил Воденичарски» № 1 /бившият клуб на БСП/.Трябва да влезете за да напишете коментар Вход