СуперХостинг.БГ с подкрепа към изкуството и идеите на младите хора

SH-LogotypeEN-ScreenOrange-Three (3)

.

Основан през 2012 г., нашият Център за личностно развитие “BARAKA” – гр. Козлодуй съществува в интернет, благодарение на хостинг от СуперХостинг.БГ. На практика, от самото си създаване, центърът работи около две години предимно виртуално, докато създаде свой стациониран офис и тренировъчни пространства. Така, благодарение на сайта, предварително успяват да стартират множество контакти и виртуални начинания, сред които различни презентации и изложби, представяния на дейности и проекти, множество галерии и илюстративни материали. По този начин, в практиката на центъра сайтът се превръща в доказателство за успешна работа при минимални усилия от наша страна.

В качеството си на неправителствена доброволческа организация, при нас има трудности относно финансирането, комплексните възможности на екипа и съответната му реакция. Преминали през всеизвестните особености на неправителствения сектор в България, за нас става все по-трудно да намерим съмишленици и външна подкрепа, без които, както знаем, подобни творчески и неносещи пряка възврашаемост дейности трудно биха могли да бъдат реализирани. По тази причина, винаги се радваме, когато срещаме фирми и организации, притежаващи социална насоченост в собствената си политика, и за нас е удоволствие да открием подобно партньорство  в лицето на СуперХостинг.БГ. В тази връзка, за няколкото години работа със СуперХостинг.БГ, можем да споделим, че това е изключително толерантна компания, с адекватни и бързи начини за комуникация и оказано  персонално внимание към нашия център.

С разбиране за младежките дейности, СуперХостинг.БГ за периода 2018 – 2019 г. поема благотворителна издръжка на хостинга на ЦЛР “BARAKA”, нещо повече – изразената подкрепа като цяло към младите хора и техните творчески начинания дава своеобразна положителна оценка и стимул към участниците, което е основната цел и в нашата възпитателна работа. Така, благодарение на съдействието на СуперХостинг.БГ през годините, се подпомага и работата на нашите групи, след които: Огнена група “Феникс”, Детско студио “Аниматори”, Група  “Поп и джаз пеене”, Студио “Йога”, множество млади творци – писатели, художници, фотографи и др.

Като средство за личностно развитие, нашият сайт е замислен във вид на платформа за популяризация на творческата активност не само за групите на ЦЛР “BARAKA”, но и като цяло за децата и юношите, занимаващи се с изкуство – така в него присъстват новини  за различни външни артистични  формации, с които имаме съвместни проекти както  в гр. Козлодуй, така и в цялата страна. В тази връзка, смятаме, че за всички нас е важна подкрепата на СуперХостинг.БГ, защото както знаем – фейсбук ни дава бързото общуване, но за доброто представяне и качествената комуникация е необходим надежден  сайт.

Работим с юноши и млади хора, и при нас няма програмисти и компютърни специалисти, но се справяме, дори не ни не се налага непрекъснато да поддържаме сайта или да отстраняваме груби проблеми, а в интернет се чувстваме винаги спокойно и с усещането за защитеност и сигурност. И, понеже сме заедно от няколко години, бихме си пожелали и занапред да работим съвместно с най-добрата за нас технологична компания – СуперХостинг.БГ!

Благодарим ви, приятели от СуперХостинг.БГ , и ще се радваме, ако можем да отговорим със свой творчески  принос към вас!

 

С признание за оказаното съдействие,

Участниците, екипа и групите в сайта на ЦЛР “BARAKA”

 Трябва да влезете за да напишете коментар Вход